VSEBINA |
|
|
Stran |
|
|
In Memoriam
|
|
Prof.
dr. Remziju I. BAKALLIJU v spomin |
|
Peter DOVČ |
4 |
PDF
(90 KB) |
|
|
|
Prehrana
|
|
Način delovanja in učinki probiotikov v
prehrani živali |
|
Maša VODOVNIK in Romana MARINŠEK-LOGAR |
5 |
Izvleček
|
PDF
(189 KB) |
|
|
|
Nekatere prehranske možnosti za
preprečitev škodljivega vpliva fuzarijskih toksinov (T-2
in DON) na proizvodne lastnosti in lipidno peroksidacijo
pri piščancih |
|
Vida
REZAR, Tamara FRANKIČ in Janez SALOBIR |
19 |
Izvleček
|
PDF
(163 KB) |
|
|
|
Spremembe sestave krmnih obrokov za
goveje pitance: primer uporabe normativnih in pozitivnih
matematičnih metod |
|
Jaka
ŽGAJNAR in Stane KAVČIČ |
29 |
Izvleček
|
PDF
(282 KB) |
|
|
|
Ekonomika
|
|
Farm income analysis of agricultural
holdings in Macedonia using FADN methodology |
|
(Analiza
dohodka kmetijskih gospodarstev v Makedoniji z uporabo
FADN metodologije) |
|
Aleksandra
MARTINOVSKA-STOJČESKA, Nenad GEORGIEV in Emil ERJAVEC |
41 |
Izvleček
|
PDF
(174 KB) |
|
|
|
Živalska proizvodnja in
predelava živalskih proizvodov
|
|
Influence
of raw matter origin and production period on fatty-acid
composition of dry-cured hams |
|
(Vpliv
porekla stegen in stopnje zrelosti na maščobnokislinsko
sestavo lipidov (Vipavskega) pršuta) |
|
Božidar ŽLENDER, Tomaž POLAK, Dajana
ŠPACAPAN, Darko ANDRONIKOV in Lea GAŠPERLIN |
53 |
Izvleček
|
PDF
(167 KB) |
|
|
|
Mikrobiologija
|
|
The microbiological quality of raw milk
after introducing the two day's milk collecting system |
|
(Mikrobiološka
kakovost surovega mleka po uvedbi sistema dvodnevnega
zbiranja) |
|
Karmen GODIČ TORKAR in Slavica GOLC TEGER |
61 |
Izvleček
|
PDF
(200 KB) |
|
|
|
Differences in melting temperatures of
degenerated oligonucleotides targetting nitrous oxide
reductase (nosZ) genes |
|
(Razlike
v temperaturi taljenja začetnih oligonukleotidov za
odkrivanje gena nosZ) |
|
Blaž STRES in Boštjan MUROVEC |
75 |
Izvleček
|
PDF
(205 KB) |
|
|
|
Isolation of
Escherichia coli, Staphylococcus aureus
and Listeria monocytogenes from milk products
sold under market conditions at Agra region |
|
(Osamitev
bakterij Escherichia coli, Staphylococcus aureus
in Listeria monocytogenes
iz mlečnih proizvodov, ki so na tržišču v regiji
Agra (Indija)) |
|
Priyanka SINGH in Alka PRAKASH |
83 |
Izvleček
|
PDF
(141 KB) |
|
|
|
Predmetno kazalo po
deskriptorjih Agrovoc |
|
Tomaž BARTOL |
89 |
Vsebinsko kazalo po predmetnih
kategorijah Agris |
|
Nataša SIARD |
91 |
|
|
Abecedno kazalo avtorjev |
93 |