BELJAKOVINE V MLEKU ODKUPNIH PODROČIJ SLOVENSKIH MLEKARN |
|
Slavica GOLC |
7 |
|
|
NIZKE TEMPERATURE IN OBSTOJNOST SIRA GAUDE |
|
Tatjana SLANOVEC in B. PERKO |
25 |
|
|
NOVI IZDELKI IZ MLEČNE MASTI IN RASTLINSKEGA OLJA |
|
Ana ARSOV |
39 |
|
|
DIETETIČNI TOPLJENI SIR |
|
B. PERKO |
53 |
|
|
KARIOTIPI BIKOV NA OSEMENJEVALNEM CENTRU V PRESKI |
|
J. BERGANT in F. LOČNIŠKAR |
71 |
|
|
KOLIČINA IN KVALITETA SEMENA V ODVISNOSTI OD STAROSTI BIKOV |
|
A. OREŠNIK, J. BERGANT, A. GRABLJEVEC in A. ŠALEHAR |
105 |
|
|
PRODUKTIVNOST DELAVCEV NA NAŠIH OBRATIH ZA PROIZVODNJO MLEKA |
|
M. BERTONCELJ |
119 |
|
|
PREDLOG VODENJA REJSKIH OPRAVIL PRI RAZMNOŽEVANJU PRAŠIČEV Z UPORABO
RAČUNALNIŠKE TEHNIKE |
|
Milena KOVAČ |
127 |
|
|
VPLIV DODATKA STREPTOCOCCUS FAECIUM NA RAZVOJ ZGODAJ ODSTAVLJENIH PUJSKOV |
|
Jasna STEKAR, Iva ROTAR, F. ZAGOŽEN in F.V. NEKREP |
145 |
|
|
PREBAVLJIVOST IN HRANILNA VREDNOST SILAŽ IZ JABOLČNIH TROPIN IN SILAŽ
IZ JABOLČNIH TROPIN IN PESNIH REZANCEV TER KOKOŠJIH EKSKREMENTOV |
|
J. ŽGAJNAR |
159 |
|
|
TECHNOLOGIE DER SILAGEBEREITUNG AUS MAIS UND DEREN ANWENDUNG IN DER MILCH-
UND MASTVIEHFÜTTERUNG IN JUGOSLAWIEN |
|
(TEHNOLOGIJA PRIPRAVE KORUZNE SILAŽE IN NJENA UPORABA PRI MOLZNICAH IN
PITOVNEM GOVEDU V JUGOSLAVIJI) |
|
Jasna STEKAR |
177 |
|
|
KAZALO PRISPEVKOV PO SKUPINAH ZNANJA |
|
INDOK služba za živinorejo |
201 |
|
|
ABECEDNO KAZALO AVTORJEV |
|
INDOK služba za živinorejo |
202 |