VSEBINA |
|
|
Stran |
|
|
Živinoreja
|
|
Vpliv trajanja skladiščenja in mase valilnih jajc na
valilnost piščancev prelux-G |
|
Dušan TERČIČ, Tea SMERDU |
69 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Fat quality in the indigenous Krškopolje pig reared in an
enriched environment |
|
(Kakovost maščobe avtohtonega krškopoljskega prašiča,
rejenega v obogatenem okolju) |
|
Marjeta ŽEMVA, Tania M. NGAPO, Špela MALOVRH, Alenka
LEVART, Milena KOVAČ |
75 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Predelava živalskih proizvodov
|
|
Seashell specialties and food handling in Slovene Istria
restaurants |
|
(Jedi iz školjk in njihovo rokovanje v prehranskih obratih
v slovenski Istri) |
|
Tamara POKLAR VATOVEC, Tadeja JAKUS, Mojca BIZJAK |
81 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Mikrobiologija
|
|
Student performance study: the outcomes of metabolic,
molecular and physical-chemical characterization of
intestinal tract microbiome on a four mammalian species
model |
|
(Ocena študentske uspešnosti: rezultati metabolnih,
molekularnih in fizikalno-kemijskih karakterizacij
mikrobiomov prebavnega trakta na modelu štirih vrst
sesalcev) |
|
Nataša CIBER, Mateja DOLENC, Benjamin DRAKSLAR, Andreja
GAZVODA, Nika KLINEC, Bojan PAPIĆ, Anja PUGELJ, Katarina
ŠIMUNOVIĆ, Tamara ZORAN, Tina ZUPANČIČ, Blaž STRES |
91 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Celulosomi in celulazni konzorcij Ruminococcus
flavefaciens 007C |
|
Maša VODOVNIK |
99 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Vpogled v aerobno mikrobno združbo rečnega sedimenta
Kamniške Bistrice s klasičnim gojitvenim in molekularno
biološkim pristopom |
|
Lijana FANEDL |
109 |
Izvleček
|
PDF |
|
|
|
Predmetno kazalo po
deskriptorjih Agrovoc |
|
Tomaž BARTOL |
119 |
Vsebinsko kazalo po predmetnih
kategorijah Agris |
|
Nataša SIARD |
121 |
|
|
Abecedno kazalo avtorjev |
123 |