VSEBINA |
|
|
Stran |
|
|
Mikrobiologija
|
|
Environmental impact evaluation of innovation in
traditional food production lines. Part I:
methodological framework |
|
(Ocenjevanje
okoljskih vplivov inovacij v proizvodnji tradicionalnih
živil. 1. del: metodološko ogrodje) |
|
Ilja Gasan OSOJNIK ČRNIVEC, Romana MARINŠEK-LOGAR |
5 |
Izvleček
|
PDF
(343 KB) |
|
|
|
Environmental impact evaluation of innovation in
traditional food production lines. Part II: case studies |
|
(Ocenjevanje
okoljskih vplivov inovacij v proizvodnji tradicionalnih
živil. 2. del: primeri študij) |
|
Ilja
Gasan OSOJNIK ČRNIVEC, Romana MARINŠEK-LOGAR |
15 |
Izvleček
|
PDF
(376 KB) |
|
|
|
Prebavna mikrobiota kot dejavnik pri razvoju debelosti |
|
Vesna JERMAN, Gorazd AVGUŠTIN |
27 |
Izvleček
|
PDF
(339 KB) |
|
|
|
Mlekarstvo
|
|
Prevalence of coagulase positive pathogenic
Staphylococcus aureus in milk and milk products
collected from unorganized sector of Agra |
|
(Pogostnost
okužb mleka in mlečnih proizvodov s patogenimi sevi
bakterije Streptococcus aureus s koagulazno
aktivnostjo na območju neorganizirane proizvodnje v
okolici Agre (Indija)) |
|
Priyanka SINGH, Alka PRAKASH |
37 |
Izvleček
|
PDF
(350 KB) |
|
|
|
Genetika
|
|
Vloga matičnih celic pri nastanku raka mlečne žleze |
|
Rok KEBER |
43 |
Izvleček
|
PDF
(559 KB) |
|
|
|
Predmetno kazalo po
deskriptorjih Agrovoc |
|
Tomaž BARTOL |
53 |
Vsebinsko kazalo po predmetnih
kategorijah Agris |
|
Nataša SIARD |
55 |
|
|
Abecedno kazalo avtorjev |
57 |