Home 


Letnik 96

Ljubljana, junij 2010

Številka 1


VSEBINA

 
  Stran

 

 

Mikrobiologija
 

 
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines. Part I: methodological framework  
(Ocenjevanje okoljskih vplivov inovacij v proizvodnji tradicionalnih živil. 1. del: metodološko ogrodje)  

Ilja Gasan OSOJNIK ČRNIVEC, Romana MARINŠEK-LOGAR

5

Izvleček | PDF (343 KB)
    
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines. Part II: case studies  
(Ocenjevanje okoljskih vplivov inovacij v proizvodnji tradicionalnih živil. 2. del: primeri študij)  

Ilja Gasan OSOJNIK ČRNIVEC, Romana MARINŠEK-LOGAR

15

Izvleček | PDF (376 KB)
   
Prebavna mikrobiota kot dejavnik pri razvoju debelosti  

Vesna JERMAN, Gorazd AVGUŠTIN

27

Izvleček | PDF (339 KB)
   

Mlekarstvo
 

 

Prevalence of coagulase positive pathogenic Staphylococcus aureus in milk and milk products collected from unorganized sector of Agra

 
(Pogostnost okužb mleka in mlečnih proizvodov s patogenimi sevi bakterije Streptococcus aureus s koagulazno aktivnostjo na območju neorganizirane proizvodnje v okolici Agre (Indija))  

Priyanka SINGH, Alka PRAKASH

37

Izvleček | PDF (350 KB)
   

Genetika
 

 

Vloga matičnih celic pri nastanku raka mlečne žleze

 

Rok KEBER

43

Izvleček | PDF (559 KB)
   
Predmetno kazalo po deskriptorjih Agrovoc  
Tomaž BARTOL

53

Vsebinsko kazalo po predmetnih kategorijah Agris  
Nataša SIARD

55

   
Abecedno kazalo avtorjev

57

 

Univerza v Ljubljani Biotehniška fakulteta